Partener de implementare
Sport

Bursa Binelui, drumul către încredere

Distribuie pagina pe

BB: Care sunt principalele așteptări pe care le aveți în legătură cu Bursa Binelui?


Crăciun Alexandru: Promovarea proiectului "ARGEȘ OPEN WHEELCHAIR TENNIS TOURNAMENT" astfel încât să facem vizibile performanțele sportive ale persoanelor cu dizabilități în plan online și în media pentru ca societatea să conștientizeze potențialul enorm de care dispun aceste persoane minunate care zi de zi se ambiționează să își depășească limitele și să devină independenți prin intermediul sportului.


BB: Ce v-a determinat să vă înscrieți pe Bursa Binelui?


Crăciun Alexandru: Dat fiind faptul că eu însumi sunt persoana cu dizabilități și cunosc problemele cu care se confruntă aceste persoane, mi-am dorit, în calitate de fondator și președinte al  Asociației Primii pași spre performanță, să susțin aceste persoane să își atingă visele și să iasă din acel con de umbra în care sunt plasate de societate. Pe aceste considerente, demersul înscrierii la Bursa Binelui sper să fie unul de bun augur și să reușim să determinăm cât mai multe persoane cu dizabilități să practice sport.


BB: Care sunt principalele avantaje ale înscrierii proiectului pe o platformă de finanțare?


Crăciun Alexandru: Consider ca principalele avantaje ale înscrierii sunt: vizibilitate, promovare, susținere


BB: Care credeți că sunt cei mai eficienți pași pentru atragerea fondurilor necesare?


Crăciun Alexandru: Asociația Primii pași spre performanță oferă transparență totală tuturor celor care doresc să susțină proiectele noastre, fie că sunt persoane fizice sau juridice.

Obiectivul proiectului Argeș Open Wheelchair Tennis Tournament este de a atrage cât mai multe persoane cu dizabilități în lumea sportului astfel încât să cunoască impactul major pe care îl poate avea sportul în viața lor.
Consideram ca acest obiectiv este unul cat se poate de real și important și merită să vă implicați în susținerea acestuia!


BB: Ce alte metode de fundraising ați aplicat? Cu ce rezultate?


Crăciun Alexandru: Am optat si pentru contactarea directă a companiilor în vederea prezentării proiectului și beneficiilor acestuia.
Am beneficiat de susținerea parțială a unor firme din Pitești și a Consiliului județean Argeș care ne-au promis că ne vor fi alături.

BB: Care sunt principalii parteneri pe care îi aveți în proiectele dumneavoastră?
Asociație oamenilor de afaceri ARGES, CONSILIUL JUDETEAN ARGES, HOTEL RAMADA, Tenis club AS,
alte câteva companii și Federația Română de Tenis
 

BB

Articole asociate