Partener de implementare
Social

Bursa Binelui te premiază pentru donațiile atrase pe platformă

Distribuie pagina pe

Bursa Binelui va premia lunar, timp de trei luni în perioada aprilie – iunie 2019, proiectele care vor atrage cea mai mare sumă din donații pe platformă pentru campaniile lor.
 
În fiecare lună va fi premiat câte un proiect cu suma de 500 euro, astfel:

# Aprilie 2019: proiectul care va atrage cea mai mare sumă din donații pe platformă în luna aprilie, în perioada 1 – 30 aprilie 2019.
 
# Mai 2019:  proiectul care va atrage cea mai mare sumă din donații pe platformă în luna mai, în perioada 1 – 31 mai 2019*.
 
# Iunie 2019: proiectul care va atrage cea mai mare sumă din donații pe platformă în luna iunie, în perioada 1 – 30 iunie 2019*.
 
*Un proiect poate fi premiat o singură dată, pe perioada celor trei luni, aprilie, mai, iunie 2019, chiar dacă el atrage cea mai mare sumă din donații două sau trei luni consecutiv. În această situație va fi premiat următorul proiect in ordine descrescătoare, care a atras cea mai mare sumă din donații în luna respectivă.
 
**Nu vor intra în cursa pentru aceste premii proiectele finaliste din cadrul Brutăriei cu Fapte Bune și proiectul ”MagiCAMP la Swimathon 2019” înscrise pe BursaBinelui.ro.

Bursa Binelui

Articole asociate

    Bursa Binelui

    Com'On Cluj-Napoca '16 va finanța 60 de proiecte ale tinerilor clujeni

    Lansată sub sloganul SHARE IT FORWARD, ediția din acest an se bucură de un buget de 445.000 de lei, 400.000 de lei proveniți din finanțare locală, iar 45.000 de lei, co-finanțare asigurată de BCR și F...
    Ofelia Moisa

    Izolarea termică a centrului de copii Casa Soarelui din Giurgiu, susținută de Policolor și S.O.S. Viețile Copiilor, a fost finalizată

    Producătorul de lacuri și vopsele Policolor a participat la proiectul de izolarea termică a orfelinatului Casa Soarelui din Giurgiu, furnizând materialele necesare acestui proiect.   Acți...
    Sorin Peneş

    Primul Centru din Bucureşti dedicat tinerilor instituţionalizaţi va funcţiona de la 1 octombrie

    Primul Centru de tineret din Bucureşti dedicat tinerilor instituţionalizaţi, în scopul formării acestora prin intermediul educaţiei nonformale, va funcţiona de la 1 octombrie, a anunţat joi pr...