Partener de implementare
Social

Premiul lunii iunie merge la Fundația FAST

Distribuie pagina pe

Câștigătorul lunii iunie, al premiului în valoare de 500 de euro, este proiectul ”O tabără cât o viață” al Fundației FAST. În luna iunie, proiectul a atras 4.065 de lei din donații pe platforma BursaBinelui.ro.
 
Bursa Binelui a premiat lunar, în perioada aprilie – iunie 2019, cu câte 500 de euro, proiectele care au atras cea mai mare sumă din donații pe platformă pentru campaniile lor.
 
*Un proiect poate fi premiat o singură dată, pe perioada celor trei luni, aprilie, mai, iunie 2019, chiar dacă el atrage cea mai mare sumă din donații două sau trei luni consecutiv. În această situație va fi premiat următorul proiect in ordine descrescătoare, care a atras cea mai mare sumă din donații în luna respectivă.
 
**Nu au intrat în cursa pentru aceste premii proiectele finaliste din cadrul Brutăriei cu Fapte Bune și proiectul ”MagiCAMP la Swimathon 2019” înscrise pe BursaBinelui.ro.

Bursa Binelui

Articole asociate

    Nicolae Cuta

    Incubatorul de afaceri sociale

    http://www.digi24.ro/emisiuni-locale/craiova/articol/Recrutat-in-Oltenia-23-01-13_74584
    Robert Veres

    Tabara de vara pentru tineri cu dizabilitati

    Si anul acesta Asociatia Werdnig Hoffman a organizat tabara de vara pentru tineri cu dizabilitati de la Bobald. Tabara deja se afla la cea de-a V-a editie. Si anul acesta tabara a avut un impact major...
    Bursa Binelui

    BCR si Bursa Binelui sustin Gala Societatii Civile

    Cele treisprezece editii de pana acum au adunat in total peste 1.850 de proiecte non-profit. Aceasta colaborare cu Gala Societatii Civile a venit ca o continuare fireasca a lansarii proiectului Bursa...