Partener de implementare
Educație

Proiectele castigatoare la COM'ON Cluj-Napoca

Distribuie pagina pe

După derularea procesului de votare coordonatorii proiectului au publicat lista finală a inițiativelor câștigătoare pe platforma www.comoncluj.ro, iar între 12 septembrie–30 noiembrie 2016 ideile câștigătoare vor fi realizate de către echipele de inițiativă.
 
În total sunt 60 idei câștigătoare, plus 5 inițiative ale grupurilor de tineri cu oportunități reduse. Totodată, cei care nu au reușit să prindă finanțare de la Primărie, sunt încurajați să obțină fondurile pe alte căi: pentru alte 10 inițiative BCR asigură un fond de match-making prin rețeaua Bursei Binelui.
 
Scopul acestui proiect este derularea unui proces participativ bazat pe implicarea tinerilor. Pe baza rezultatelor obținute, Municipiul Cluj-Napoca va finanța implementarea unor inițiative ale unor grupuri informale de tineri din localitate care au legătură cu obiectivul municipiului de a dobândi titlul de Capitala Europeană a Culturii 2021.
 
Com’ON Cluj-Napoca ’16 este realizat pe baza unui parteneriat format între Fundația Comunitară Cluj și Grupul PONT. Partenerii demersului sunt, de asemenea, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, Asociația Cluj-Napoca 2021 Capitala Europeană a Culturii și Federația SHARE Cluj-Napoca. Aceste parteneriate servesc conectarea acestei inițiative cu demersurile de anvergură în derulare la nivelul Municipiului Cluj-Napoca.
 
Ediția 2016 a Com’ON Cluj-Napoca este finanțată de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca. Proiectul este derulat de asemenea cu parteneriatul Fundației ERSTE și a BCR și Asociația pentru Relații Comunitare, entități ce asigură o contribuție semnificativă la implementarea financiară și facilitarea pre-finanțării grupurilor sprijinite prin acest demers.

Bursa Binelui

Articole asociate

    Bursa Binelui

    Jan Kroupa: Fundraisingul nu este despre bani, ci despre implicarea oamenilor într-o cauză

    Jan Kroupa își desfășoară activitatea în domeniul filantropiei, este co-fondator al Czech Fundraising Center și invitat la numeroase conferințe internaționale de profil. A urmat un mastera...
    Bursa Binelui

    Summer Job în BCR, ediția 2017

    În România, elevii de liceu, prin programa scolară clasică, nu sunt suficient de expusi la situaţii şi informatii care sa ii ajute să îşi gestioneze mai bine bugetul. O serie de stud...
    Bursa Binelui

    KIT de comunicare pentru ONG-uri (I)

    Misiunea: cauza pentru care luptăm.Unul din principiile de bază de la care plecăm în acest demers este acela că misiunea asumată de voi, la nivel de ONG sau proiect, merită să ajungă la câ...