Partener de implementare
Bursa Binelui

Cum înregistrez un ONG pe platforma Bursa Binelui?

Distribuie pagina pe

Pentru a vă ajuta să vă înscrieți și mai ușor ONG-ul pe Bursa Binelui și a începe să listați prima cauză pe platformă, v-am pregătit un articol cu toate informațiile de care aveți nevoie. În primul rând, pe Bursa Binelui se pot înregistra organizații non-profit, neguvernamentale și apolitice, constituite în conformitate cu Ordonanța O.G. Nr. 26 din 30 ianuarie 2000 cu privire la asociații și fundații.

               Pentru a înregistra și a putea lista prima cauză pe platformă, trebuie parcurși 3 pași importanți. Primul este completarea unui formular și validarea adresei de e-mail după ce acest pas a fost îndeplinit. Următorul este reprezentat de verificarea datelor și aprobarea înscrierii ONG-ului în termen de 48 de ore. Iar ultimul pas este semnarea unui contract cu platforma parteneră EuPlătesc.ro – după trimiterea documentelor, semnarea contractului durează maximum 7 zile. Atenție: vă rugăm să înregistrați și proiectul / proiectele pentru care doriți să atrageți fonduri.

               Pentru a semna contractul cu EuPlatesc.ro, vă rugăm să accesați următorul link: https://secure.euplatesc.ro/api/?icf=1b2182f3ccd050ca. După completare, este necesar să trimiteți la adresa de e-mail sales@euplatesc.ro o copie scanată a CIF-ului organizației, o copie scanată a cărții de identitate a reprezentantului legal al organizației și dovada deținerii contului IBAN de către organizație. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru acest pas, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail contact@bursabinelui.ro. Acest pas este necesar și în eventualitatea în care aveți deja un contract cu EuPlatesc.ro pentru ca toate donațiile strânse prin Bursa Binelui să nu fie comisionate.

               Odată înregistrat ONG-ul, o organizație poate avea un singur administrator și mai mulți manageri de organizație, numiți de către administrator. Se poate înregistra un singur ONG cu un cont de administrator.

               Important de menționat este faptul că puteți începe listarea primului proiect în platformă din momentul în care contul de ONG este aprobat, nu este necesar să așteptați finalizarea ultimului pas. Vă reamintim că Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, atât pentru donator, cât și pentru organizație, încurajând astfel donatorii care vor să susțină cu sume mici o cauză (de la minim 5 lei până la maxim 1.000 de lei).

Bursa Binelui

Articole asociate

    Bursa Binelui

    Noua platformă Bursa Binelui tocmai s-a lansat

    Așa cum ați și observat deja, cu siguranță, Bursa Binelui, un proiect BCR, în parteneriat cu Grupul PONT și Code for Romania, se bucură de o nouă platformă, cu un design și funcționalitate ce simplifi...
    Bursa Binelui

    Resetăm Bursa Binelui

    Dragi utilizatori și prieteni ai platformei Bursa Binelui, După o perioadă de 10 ani în care am construit împreună multe fapte bune, donații și campionate, avem vești importante despre pl...