Partener de implementare
Bursa Binelui

Noua platformă Bursa Binelui tocmai s-a lansat

Distribuie pagina pe

Așa cum ați și observat deja, cu siguranță, Bursa Binelui, un proiect BCR, în parteneriat cu Grupul PONT și Code for Romania, se bucură de o nouă platformă, cu un design și funcționalitate ce simplifică procesul de înscriere a cauzelor, dar și procesul de donare pentru acestea. Metoda în sine de funcționare a platformei Bursa Binelui nu se schimbă, fiind în continuare singura platformă care nu comisionează donațiile.

Noua platformă s-a lansat astăzi, 15 mai 2024, iar acestea sunt cele mai importante 10 schimbări pe care le-am implementat:

1.        După prima logare pe noua platformă Bursa Binelui, îți recomandăm să-ți schimbi parola cu una nouă și securizată. Dacă te logai folosind contul de Facebook, acum te poți loga cu adresa de e-mail folosită la Facebook.
2.        Ca administrator ONG, poți vedea pe o singură pagină toate informațiile despre proiectele tale în Panoul de control.
3.        Conturile de utilizator ONG și de Donator/Voluntar au fost separate.
4.        Cu o adresă de mail poți administra doar un singur ONG. Cu un cont de Administrator ONG, poți și dona personal către o organizație. Iar cu un cont de Donator/Voluntar poți să administrezi un ONG ca Manager, dacă un Administrator ONG te invită. Diferența dintre administrator și manager ONG este că managerul nu poate invita și adăuga manageri noi.
5.        Doar proiectele Deschise (a căror dată de sfârșit nu a trecut) pot primi donații. Dacă un proiect este în afara perioadei de donații, acesta devine automat Închis.
6.        Pentru a primi din nou donații la un proiect Închis, vă rugăm să modificați Data de sfârșit al perioadei de donații. Este nevoie ca un administrator al platformei să aprobe schimbarea, dar acest proces este unul rapid (maxim 48 de ore în weekend sau în perioada sărbătorilor).
7.        Proiectele încărcate vor fi salvate inițial ca Draft și pot fi editate fără restricții. Modificarea ulterioară (după ce proiectul a fost publicat) va necesita aprobarea administratorului platformei înaintea de a fi listată. Proiectele în status de Draft vor fi accesibile doar pentru administratorul ONG-ului.
8.        Poți comunica cu administratorii Bursa Binelui direct prin platformă, prin Tichete. Vei primi un răspuns cât de curând - în cel mult 48 de ore dacă este weekend.
9.        Dacă vrei ca un proiect să nu mai fie deloc listat pe platformă, acesta poate fi arhivat la 30 de zile după ce s-a sfârșit perioada de donații. Proiectul nu va fi șters din arhiva platformei, dar nu va mai fi listat public pe site.
10.   Pe noua platformă, am introdus mai multe Badge-uri pentru donatori și voluntari pentru a vă încuraja și recompensa pentru faptele bune.

Vă mulțumim tuturor pentru tot parcursul frumos pe care Bursa Binelui l-a avut până în prezent!

Bursa Binelui

Articole asociate

    Bursa Binelui

    Cum înregistrez un ONG pe platforma Bursa Binelui?

    Pentru a vă ajuta să vă înscrieți și mai ușor ONG-ul pe Bursa Binelui și a începe să listați prima cauză pe platformă, v-am pregătit un articol cu toate informațiile de care aveți nevoie. În primul râ...
    Bursa Binelui

    Resetăm Bursa Binelui

    Dragi utilizatori și prieteni ai platformei Bursa Binelui, După o perioadă de 10 ani în care am construit împreună multe fapte bune, donații și campionate, avem vești importante despre pl...