Partener de implementare
Bursa Binelui

Resetăm Bursa Binelui

Distribuie pagina pe

Dragi utilizatori și prieteni ai platformei Bursa Binelui,

După o perioadă de 10 ani în care am construit împreună multe fapte bune, donații și campionate, avem vești importante despre platforma noastră.

Ce se întâmplă?

Am pregătit o platformă nouă, care să ne ajute să inspirăm comunitățile din jurul nostru.

Ce înseamnă asta pentru voi?

Pentru că vom activa noua platformă, avem nevoie de puțin timp pentru migrarea întregului istoric de date de pe platforma veche și pregătirea lansării live a noii platforme.


Din acest motiv începând din 7 mai 2024, de la ora 12:00, vom opri platforma existentă, acest lucru însemnând că orice activitate pe platformă atât din partea organizațiilor cât și a donatorilor va fi oprită.

Noua platformă va deveni activă începând din data de 15 mai 2024, când veți avea toate proiectele migrate.


După lansare aștepăm oricând de la voi propuneri de îmbunătățiri și observații.

Pentru orice neclarități, scrieți-ne mesaj pe pagina de Facebook Bursa Binelui sau pe adresa de email bursabinelui@bcr.ro.

Abia așteptăm să creștem împreună comunitățile pentru proiectele voastre, iar pentru donatori, să oferim o experiență și mai plăcută în a face bine.

Bursa Binelui

Articole asociate

    Bursa Binelui

    Cum înregistrez un ONG pe platforma Bursa Binelui?

    Pentru a vă ajuta să vă înscrieți și mai ușor ONG-ul pe Bursa Binelui și a începe să listați prima cauză pe platformă, v-am pregătit un articol cu toate informațiile de care aveți nevoie. În primul râ...
    Bursa Binelui

    Noua platformă Bursa Binelui tocmai s-a lansat

    Așa cum ați și observat deja, cu siguranță, Bursa Binelui, un proiect BCR, în parteneriat cu Grupul PONT și Code for Romania, se bucură de o nouă platformă, cu un design și funcționalitate ce simplifi...