Partener de implementare

Închis

Educație

138 de elevi din 10 sate primesc peste 1000 de ore de meditatii de la liceenii dedicati inscrisi in proiect. Avem nevoie si de ajutorul tau

Asociatia Lume Buna

Suma target

1.050 RON

3.000 RON

11 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Asociația Lume Bună a mobilizat  liceeni din București, dornici să-și ofere cunoștințele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor:  copiii din 10 sate pentru care pandemia a îngreunat și mai mult procesul învățării. Acești adolescenți, care ne dau un exemplu foarte frumos de responsabilizare și implicare, îi vor medita la română, matematică si engleză, de acum și până la sfârșitul anului școlar - 138 elevi de gimnaziu din 10 sate- elevi din Batrani Prahova, Drajna – Prahova, Piscu – Galați, Corlățel – Mehedinți, Faraoanele – Vrancea, Sinești – Iași, Liebling – Timiș, Vaideeni – Vâlcea, Șinca Veche – Brașov,  și Josenii Bârgăului – Bistrița-Năsăud  Noi am obținut circa 1000 de ore oferite de voluntari, la care adăugăm aproape 500 ore din partea echipei Lume Bună.      

Detalii proiect

Aria de acoperire

Bistrița-Năsăud, Brașov, Galați, Iași, Mehedinți, Olt, Prahova, Timiș, Vâlcea, Vrancea

Perioada donații

09.12.2021 - 31.05.2022

Scopul proiectului

 Ne-am propus să adunăm minim 3000 ron pana in luna mai pentru a recompensa implicarea voluntarilor liceeni si a premia elevii de la sat ce au o evolutie semnificativa datorita meditatiilor. Prin donația ta contribui la o lume mai bună. Iti multumim !  

Beneficiarii proiectului

Copiii din rural au un risc de abandon scolar foarte mare. Pandemia a accentuat problemele in eduactia din rural.   Donatia va fi folosita pentru: - a premia in luna iunie - implicarea voluntarilor liceeni. Avem 14 grupe de liceeni (9-10 liceeni pe grupa) ce se implica in acest proiect si chiar si in alte activitati ale asociatiei si ne dorim sa premiem primele 3 grupe de liceeni cele mai active (27-30 liceeni in 3 grupe), - a organiza o tabara urbana de cateva zile pentru 10 elevi din sate care au o evolutie deosebita in urma meditatiilor primite si o mai buna motivatie de a-si imbunatati rezultatele scolare, - a evalua impactul proiectului pilot din 2020-2021 si ai asigura continuitatea  la nivel national in noul an scolar.  

De ce să donez?

Sumele strânse ne ajută și pe noi să continuăm cu succes acest proiect demarat 100% ca voluntariat.  Donatia va fi folosita pentru recompensa implicarea voluntarilor liceeni si a premia elevii de la sat ce au o evolutie semnificativa in rezultatele obtinute dupa meditatii. Prin donația ta contribui, alături de alți oameni cu suflet frumos, la o lume mai bună. De undeva, de acolo dintr-un sat, un copil îți trimite un zâmbet și o îmbrățișare.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Lume Buna

Proiectele noastre sunt recomandate de Ministerul Educatiei si pana in prezent am ajuns la peste 5000 de copii, 200 cadre didactice din 25 de judete.   Misiunea noastra este aceea de a concepe si coordona programe de educatie nonformala adresate copiilor, tinerilor si profesorilor din scoli si licee la nivel national pentru a consolida motivatia in procesul de invatare. Pe termen scurt aducem bucurie in procesul de invatare si incurajam exprimarea creativitatii copiilor. Pe termen mediu proiectele noastre aduc mai multa motivatie - atat copiilor cat si profesorilor implicati si dezvolta abilitatile de comunicare, cooperare.  Pe termen lung avem un bun impact in reducerea abandonului scolar in mediul rural, reducerea analfabetismului functional si dezvoltarea inteligentei emotionale.