Partener de implementare

Închis

Sanatate

Arata-le ca nu trebuie sa lupte singuri

Yuppi Camp

Suma target

10 RON

6.500 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, a fost un an definit de izolare, frică, singurătate și oboseală. Imaginează-ți cum ar fi fost ca pe lângă toate aceste lucruri să fii un copil care suferă de cancer, diabet sau o altă boală autoimună. Acești copii care se luptă zi de zi cu boala lor cronică alături de familiile lor au trăit izolați de prieteni, de oameni, s-au simțit mai singuri ca niciodată.  Grija de zi cu zi a părinților a crescut, costurile de tratament au rămas tot la fel de mari, în timp ce veniturile au scăzut pentru mare parte din aceste familii, din cauza pandemiei.  Ajută un copil bolnav cronic împreună cu familia lui să participe în tabăra gratuită Yuppi Camp!    Arată-le că nu trebuie să lupte singuri!

Detalii proiect

Aria de acoperire

București, Cluj, Mureș

Perioada donații

13.07.2021 - 03.08.2021

Scopul proiectului

6.500 RON - pentru susținerea participării a 5 copii bolnavi cronic și a familiilor lor în una din cele două tabere gratuite de terapie prin experiență oferite de Yuppi Camp. (“Nu trebuie să lupte singuri!” Yuppi Camp 2021)

Beneficiarii proiectului

Împreună luptăm pentru a oferi fiecărui copil șansa la copilărie! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor unde copiii bolnavi cronic și familiile lor învață tehnici sustenabile pentru gestionarea bolii chiar și în afara taberei alături de voluntari bine pregătiți, medici, nutriționiști etc. și cel mai important învață că nu trebuie să lupte singuri!  Printre beneficiarii taberelor Yuppi Camp se numără copii care suferă de cancer, diabet sau alte boli autoimune precum artrita juvenilă idiopatică, lupusul, boala celiacă. Ne propunem ca aproximativ jumătate dintre beneficiarii (35 de famili anul acesta) noștrii să vină din familii cu o situație financiară precară și/sau cu dificultăți sociale (familii monoparentale).    Arată-le și tu copiilor bolnavi cronic că nu trebuie să lupte singuri! 

De ce să donez?

Pe lângă frica și anxietatea constantă cu care se luptă în fiecare zi un copil cu o boală cronică împreună cu familia lui, costurile mari ale tratamentelor și încercarea constantă de integrare în societate, unul din cele mai predominante sentimente este cel de singurătate. Acest sentiment de singurătate a fost exacerbat de contextul actualei pandemii. Fii alături de acești copii și familiile lor și arată-le că nu trebuie să lupte singuri! 

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Yuppi Camp

Fiecare copil merita sansa la copilarie, iar misiunea asociatiei este strans legata de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi. Tabara Yuppi este un taram al zambetelor, unde copiii bolnavi cronic si familiile lor traiesc experiente vindecatoare care ii ajuta sa descopere puterea interioara pentru o viata implinita. Organizam tabere terapeutice gratuite impreuna cu voluntari cu experienta, in care participantii pot sa-si redescopere resursele interne si sa-si redobandeasca increderea in sine. Pana in prezent au beneficiat de aceste tabere aproape 900 de copii din 30 judete ale tarii Obiectivul principal al organizatiei: imbunatatirea calitatii vietii copiilor cu boli cronice si familiilor acestora prin tabere de recreere terapeutica, pentru insanatosirea psihologica care conduce la stabilizarea simptomelor fizice. Asociatia este prima organizatie din tara care practica metoda inovativa a terapiei prin experienta.