Partener de implementare

Închis

Educație

Educatie digitala gratuita prin ReteauaEDU.ro

Asociatia Pro Arta Dezvoltare si Cunoastere

Suma target

170 RON

57.000 RON

4 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Începând din 2010, Asociația Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere oferă gratuit, prin implementarea proiectului ReteauaEDU.ro, școlilor din România, profesorilor și elevilor acestora, acces la platforme eLearning școlare Moodle, asistență tehnică și suport pedagogic, programe de instruire în crearea de cursuri online, tutoriale privind crearea de materiale digitale. Obiectivul nostru este de a susține și oferi educație digitală de calitate. Pentru ca toate proiectele să ofere cea mai bună experiență de utilizare participanților, investim constant în calitate prin asigurarea permanentă a serviciilor de suport, mentenanță, găzduire și administrare gratuită a platformelor, precum și furnizarea de programe educaționale adresate elevilor și cadrelor didactice.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Arad

Perioada donații

03.07.2020 - 12.09.2021

Scopul proiectului

Susținerea pe o perioadă de 1 an a activităților din ReteauaEDU.ro, pentru a reuși să oferim în continuare gratuit membrilor comunității acces la platforme, asistență în utilizarea lor, instrumente, resurse informaționale și instruire în eLearning. Astfel vom reuși să creăm noi programe atractive și actuale adresate cadrelor didactice și elevilor.

Beneficiarii proiectului

Asociația Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere activează de peste 10 ani în sfera educației digitale, reușind să formeze în jurul proiectului ReteauaEDU.ro o comunitate școlară de platforme eLearning din care fac parte peste 700 de școli, cu peste 30.000 de utilizatori (elevi, profesori, părinți). Nu oferim doar instrumentul eLearning, ci și instruire, mentenanță, resurse informaționale. Derulăm anual proiecte cu componență digitală: cursuri, conferințe, concursuri școlare. Donând, ne vei ajuta să oferim în continuare gratuit elevilor și profesorilor programe educaționale și să includem în comunitate noi membri care să beneficieze de acestea. În fiecare an lansăm programe noi și oferim resurse informaționale de interes, disponibile online sub formă de tutoriale, articole, cursuri, ateliere.

De ce să donez?

O societate educată este una pregătită pentru orice provocare. Experiența ultimelor luni ne-a dovedit că mediul educațional trebuie ancorat real în etapele de dezvoltare ale societății. Sprijinul tău ne va ajuta să oferim în continuare gratuit elevilor și profesorilor platforme eLearning și programe educaționale de calitate. Conținutul digital asigură motivația și rezultate mai bune în viitoarea experiență profesională a elevilor.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Pro Arta Dezvoltare si Cunoastere

Asociația Pro ADC este un ONG înființat în 2009 în Arad, focusat pe educație, sănătate și tehnologie. Oferim suport de specialitate școlilor și profesorilor pentru creșterea capacității acestora de a furniza o educație digitală de calitate. În acest sens, furnizăm o rețea de platforme eLearning integrate, dezvoltate cu instrumente open-source. La acestea se adaugă și activități de formare a abilităților profesorilor de creare a conținutului digital. Calitatea educației ar trebui să fie determinată de abilitățile digitale existente, precum și de metodele online de învățare, predare și colaborare. Toate acțiunile noastre sunt canalizate spre a deveni un etalon al educației digitale.  Viitorul copiilor noștri depinde de noi. Iar educația este singura cale prin care le putem asigura un viitor luminos, din toate punctele de vedere. Realitatea cu care ne confruntăm în ultimele zile ne întărește credința în meritele educației digitale, care poate elimina barierele fizice și asigură accesul la învățare tuturor.