Partener de implementare

Închis

Social

Ii pierdem

Fundatia Bucuria Darului

Suma target

90.220 RON

95.000 RON

646 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Odata cu “Cenusareasa” noastra, o masina second hand, care ni se transforma in dovleac, 100 de inimi raman fara hrana. Suflete prea bolnave ca sa isi mai poata gati. 100 de pranzuri gratuite destinate persoanelor cu dizabilitati vor deveni imposibil de distribuit. Foamea li se  va transforma in cel mai mare dusman. Pentru unii oameni e greu sa imbatranesti frumos. Azilele sunt prea scumpe, iar cei dragi care ar putea avea grija de ei sunt plecati in alte tari pentru un trai mai bun.  De 6 ani, masina noastra viziteaza zilnic, mai bine de 100 de  persoane care nu pot sa isi mai gateasca. In tot acest timp le-am vazut atat disperarea cat si speranta unui mai bine. Iar voi puteti umple de speranta povestile lor ca vietile lor sa devina mai demne.  Fii biletul lor spre normalitate! Doneaza bucurie!

Detalii proiect

Aria de acoperire

Brașov

Perioada donații

24.12.2019 - 01.06.2020

Scopul proiectului

#Imbunatatim calitatea vietii celor pentru care fiecare zi e o lupta de supravietuire (prin oferirea de alimente, haine, rechizite, produse de igiena, lemne de foc, strictul necesar).# Construim increderea in sufletul oamenilor pe care ii vizitam, ca nu sunt singuri.#Stabilim legaturi reale intre cei care doresc sa ajute si oamenii ajutati.

Beneficiarii proiectului

Oamenilor care traiesc in conditii in care cu greu se poate razbi fara scrisniri din dinti sau blesteme.Copiilor care duc drame in spate, invatati sa zambeasca si sa gaseasca bucuria in orice. “Mie nu imi place sa ma vait dar nu e seara in care sa nu multumesc lui Dumnezeu ca va am" sunt cuvintele inimii domnului C. Un om care a ales sa priveasca partea plina a paharului chiar daca tineretile i-au fost umbrite de multe greseli.Acum se zbate la limita supravietuirii cu 640 de lei. De asta, zilele lui ar fi si mai greu de dus fara pranzul pe care il primeste zilnic. Iar vizitele spre Lumile lor s-ar putea opri intr-o zi. Si nu din lipsa mancarii, ci pentru ca ceasul poate oricand sa bata ora 12 iar masina noastra “Cenusareasa” sa ni se transforme in dovleac.

De ce să donez?

#Desenezi zambete de bucurie in sufletele celor in nevoie, care sunt prea bolnave ca sa isi mai poata gati.#Oferi speranta unei vieti mai bune pentru oameni doborati de incercari.#Oferi demnitate!#Pui umarul la oferirea bunurilor de care au nevoie acesti oameni.#Devii eroul care aduce Bucuria in Lumea Reala.Avem nevoie de voi, ca ei sa nu ramana ai nimanui, batranetile alinate iar zambetele lor mereu prezente.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Fundatia Bucuria Darului

Fundația Bucuria Darului este un proiect despre dăruire, oameni și bucurie. Mai exact despre întâlnirea cu cei flămânzi, însetați și goi și oferirea gratuită a unei mese calde, în fiecare zi, pentru peste 400 de suflete (familii cu copii mulți, oameni singuri, bătrâni bolnavi, orfani, oameni ai străzii). Aici, cei fără adăpost au un centru unde se pot spală, schimbă și încălzi pe timpul iernii, cei mici primesc ajutor la teme și rechizite. Celor în putere le oferim suport în a-și găsi un loc de muncă și îi integrăm prin voluntariat.   Oferim pachete cu alimente de bază și dulciuri pentru oamenii săraci și școlile din satele dimprejurul Brașovului. Din 2017 distribuim pachete cu alimente și dulciuri în 22 de sate din județ. Cu ajutorul comunității și a sponsorilor reușim să ducem căldură (sobă și lemne de foc) în casele unor familii care nu se puteau încălzi pe timp de iarnă.   Toate acestea pentru a oferi puțină bucurie celor care și-au pierdut orice speranța.